Nazovite nas

080 020 307

Poslovnice Bankomati

Započnite putovanje sa stilom

Intesa Sanpaolo Banka u suradnji sa Međunarodnim aerodromom Sarajevo i kompanijom Mastercard pripremila je nove pogodnosti za korisnike Mastercard kartica.

Svi koji kupe kartu online putem na zvaničnoj web stranici Međunarodnog aerodroma Sarajevo www.sia.ba i izvrše plaćanje Mastercard karticom do 15.12.2018. kao poklon dobivaju besplatno korištenje salona poslovne klase na Aerodromu Sarajevo.

Ova pogodnost se odnosi samo na karte kupljene i iskorištene za vrijeme trajanja kampanje od 15.09. do 15.12. ove godine*. Besplatno korištenje salona će biti na raspolaganju vlasnicima avio karata bez obzira na to da li su sami kupili kartu ili je to za njih uradio neko drugi. Međunarodni aerodrom Sarajevo raspolaže sa tri salona poslovne klase, od čega je jedan za pušače. Opremljeni su luksuznim namještajem, informacionim displejom, TV prijemnikom, wireless signalom.  Putnike dočekuje ljubazno osoblje koje će im ponuditi različite vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, tople napitke, sendviče i apetisane. Saloni su snabdjeveni domaćom i inozemnom dnevnom i tjednom štampom. 

 

Podsjećamo, Međunarodni aerodrom Sarajevo odnedavno je uveo uslugu online prodaje karata, čime je postao prvi prodajni agent u Bosni i Hercegovini, odnosno prvi aerodrom u regiji koji nudi ovu vrstu usluge.

 

Online kupovinu avio karata možete obaviti na zvaničnoj web stranici Međunarodnog aerodroma Sarajevo – http://www.sia.ba , odnosno u online obrascu koji je vidljiv odmah po otvaranju stranice. Nakon što u predviđena polja unesete destinaciju i datume putovanja, sistem će izlistati sve ponude i opcije (broj presjedanja, različiti avio prevoznici...), počev od najpovoljnije ponude. Ovaj sofisticirani pristup omogućava da kreirate vlastito putovanje prema svojim željama i prioritetima.

Napominjemo i da je sistem  potpuno siguran za online kartično  plaćanje, te je razvijen u suradnji sa Intesa Sanpaolo bankom i WS PAY-payment providerom. Za sva dodatna pitanja možete kontaktirati naš šalter prodaje karata na broj: 033/289 266 ili 033/289 267


* Putnici koji su kupili kartu prije 15.09.2018. neće moći besplatno koristiti salon, a isto neće moći ni  putnici čiji su letovi nakon 15.12.2018. čak iako su kartu kupili za vrijeme trajanja kampanje.

 

Vaš preglednik je prestar, molimo unaprijedite vaš preglednik! Možete također instalirati Google Chrome klikom na ovaj text, koji je jedan od najboljih preglednika trenutno na tržištu i potpuno je besplatan.

×