Nazovite nas

080 020 307

Poslovnice Bankomati

“Samo da se pohvalim!”


Sarajevo, 18.02.2016. - Intesa Sanpaolo Banka BiH je započela promociju tekućeg računa i Visa Inspire debitne kartice, koji njihovim korisnicima pružaju brojne pogodnosti, a cijela kampanja se vodi na zanimljiv način uz slogan „Samo da se pohvalim!“.. 

Tekući račun Intesa Sanpaolo Banke klijentima nudi mogućnost redovnog dopuštenog prekoračenja  zavisno od mjesečnih primanja, a maksimalno do 10.000 KM. Uz ovu pogodnost korisnici Visa Inspire kartice, koji imaju redovne prihode, mogu dobiti i dodatno prekoračenje u visini maksimalno dvije trećine redovnog prekoračenja po računu i koristiti ga na dva načina: za plaćanje roba i usluga, ali i podizanje gotovine uz opciju obročne otplate do 6 rata.

Kupovina robe i plaćanje usluga Visa Inspire karticom je bez kamata i naknada i do 12 mjeseci i to na odabranim prodajnim mjestima.

"Korisnici tekućeg računa i Visa Inspire kartice mogu koristiti usluge elektronskog i mobilnog bankarstva, plaćanja trajnim nalogom, a o trenutnom stanju na računu se mogu informisati i putem sms usluge, što znatno štedi vrijeme naših korisnika.", naglašava Lejla Dizdarević, direktorica direkcije PR i marketinga komunikacija Intesa Sanpaolo Banke.

Pored ovih pogodnosti Visa Inspire karticom Intesa Sanpaolo Banke omogućeno je i beskontaktno plaćanje iznosa do 30 KM, bez unosa PIN-a ili potpisa na svim prodajnim mjestima sa oznakom Visa payWave.

Na sarajevskim ulicama ovih dana građani su bili zaustavljeni uz rečenicu koju su, sasvim sigurno, najmanje očekivali: “Imate minutu? Ja bih samo da vam se pohvalim!”. Reakcije prolaznika možete pogledati ovdje

https://www.youtube.com/watch?v=JrhtqrL5TCg

https://www.youtube.com/watch?v=uGt-WyOzWSk

https://www.youtube.com/watch?v=nN5Xh3hNcJI

https://www.youtube.com/watch?v=HxRxeJSPSdk

Promocija i višestruke pogodnosti tekućeg računa Intesa Sanpaolo Banke su svakako unijele živost na naše tržište, a to je razlog zbog kojeg se sigurno treba pohvaliti. 

Vaš preglednik je prestar, molimo unaprijedite vaš preglednik! Možete također instalirati Google Chrome klikom na ovaj text, koji je jedan od najboljih preglednika trenutno na tržištu i potpuno je besplatan.

×