Nazovite nas

080 020 307

Poslovnice Bankomati

Intesa Sanpaolo Banka otvorila novu poslovnicu u Sarajevu


SARAJEVO, 31.10.2016. – Intesa Sanpaolo Banka BiH otvorila je danas na Alipašinom polju u Sarajevu novu poslovnicu i time se približila svojim klijentima u ovom dijelu grada.

Poslovnica je smještena na Trgu solidarnosti 11 i pružaće sve vrste usluga za stanovništvo i pravna lica.

„Proširenjem poslovne mreže na području Sarajevo nastojimo da usluge Banke budu što dostupnije kako sadašnjim, tako i potencijalnim klijentima. U svom poslovanju Intesa Sanpaolo Banka prati sve savremene trendove u bankarstvu koji se oslanjaju na nove tehnologije, međutim prvi i osnovni kontakt ostvaruje se u samoj poslovnici i zato je važno je da i na taj način širimo našu mrežu. Opština Novi grad  je jedna od najperspektivnijih lokalnih zajednica, sa velikim brojem stanovnika i uspješnih firmi, kao i institucija i uvjereni smo da će i Banka doprinijeti njenom daljem razvoju“, rekao je Amir Termiz, izvršni direktor Sektora za poslove sa stanovništvom Intesa Sanpaolo Banke BiH, prilikom svečanog otvorenja.

Povodom početka rada nove poslovnice  Intesa Sanpaolo Banka je donirala sredstva za uređenje produženog boravka za  učenike osnovne škole „Meša Selimović“u iznosu od 5.000 KM.

Intesa Sanpaolo Banka BiH, članica Intesa Sanpaolo Grupe, je među vodećim bankama u BiH, pokriva cijeli teritorij Bosne i Hercegovine.

Vaš preglednik je prestar, molimo unaprijedite vaš preglednik! Možete također instalirati Google Chrome klikom na ovaj text, koji je jedan od najboljih preglednika trenutno na tržištu i potpuno je besplatan.

×