Nazovite nas

080 020 307

Poslovnice Bankomati

Uručene nagrade sretnim dobitnicama


Danas je u prostorijama Intesa Sanpaolo Banke upriličeno svečano uručenje nagrada osvojenih u nagradnoj igri „Mastercard karticom plati i želje ostvari“. Četiri sretne dobitnice, osvojile su po 6.000 KM na Mastercard kartici.

Za dugogodišnje klijentice banke Šejlu Daidžić i Mevzetu Grebović ovo je bilo izuzetno iznenađenje kojem su se mnogo obradovale te kažu kako će im nagrade puno pomoći u plaćanju svakodnevnih izdataka, ali da će sigurno i sebi priuštiti neki poklon.

Dženita Hasagić kaže da je sretna zbog nagrade, ali i da će još razmisliti o tome kako da je utroši. Senija Muratović dugo nakon što je obaviještena o nagradi, nije bila sigurna da se ipak ne radi o nečijoj šali. S obzirom da se radi o velikom iznosu od 6.000 KM jedan dio će iskoristiti za neko lijepo putovanje.

Alma Brkić svoju nagradu LED TV već koristi, a time je posebno obradovana njena kćerka jer sada ima televizor u svojoj sobi.

Nagradna igra je trajala od 01. do 31.10 2016. godine, a pravo učešća imali su svi korisnici Mastercard kartica Intesa Sanpaolo Banke koji su u toku oktobra izvršili najmanje jedno plaćanje karticom. Izvlačenje nagrada obavljeno je u Sarajevu, a pored novčanih nagrada koje su obezbijedili Intesa Sanpaolo Banka i Mastercard, dodijeljene su i dvije utješne nagrade kompanije Beko - mašinu za veš dobila je Indira Pešikan (Sarajevo), a LED TV dobila je Alma Brkić (Sarajevo).

“Ovom nagradnom igrom banka je željela da nagradi lojalnost svojih klijenata, korisnika kartica.  Čestitamo sretnim dobitnicima i zahvaljujemo svim klijentima koji su učestvovali. U narednom periodu nastojat ćemo da na sličan način obradujemo naše klijente”, izjavila je Lejla Dizdarević, direktorica Direkcije za PR i marketing komunikacije Intesa Sanpaolo Banke BiH.

Vaš preglednik je prestar, molimo unaprijedite vaš preglednik! Možete također instalirati Google Chrome klikom na ovaj text, koji je jedan od najboljih preglednika trenutno na tržištu i potpuno je besplatan.

×