Nazovite nas

080 020 307

Poslovnice Bankomati

Intesa Sanpaolo Banka BiH i Ljekarska komora ZE-DO kantona potpisale ugovor o poslovnoj saradnji


ZENICA, 9.11.2018.- Jučer su u Zenici predstavnici Intesa Sanpaolo Banke BiH i Ljekarske komore Zeničko-dobojskog kantona potpisali ugovor o uspostavljanju i održavanju međusobne dugoročne poslovne saradnje.

 

"Intesa Sanpaolo Banka je kreirala posebnu ponudu za sve članove Ljekarske komore Zeničko-dobojskog kantona, koja pruža povoljnije uslove finansiranja njenih članova i druge brojne pogodnosti. Tu prije svega ističemo posebne ponude za sve proizvode i usluge Banke i individualan pristup njenim članovima. Intesa Sanpaolo Banka BiH ima u planu ostvariti i sličnu saradnju sa ljekarskim komorama i u drugim kantonima, kao i na nivou Federacije BiH",  istakao je Enes Zukić direktor Filijale Intesa Sanpaolo Banke u Zenici.

 

"Jedan od statutarnih ciljeva Ljekarske komore ZE-DO kantona je  zadovoljavanje stručnih i individualnih potreba ljekara, i upravo ovim ugovorom  sa Intesa Sanpaolo Bankom mi obezbjeđujemo našim članovima povlašteniju poziciju kod odobravanja kredita, ali i drugih bankarskih proizvoda i usluga", istakli su predstavnici ove Komore.

 

Potpisivanju sporazuma u ime Ljekarske komore Zeničko-dobojskog kantona prisustvovao je predsjednik Komore prim.dr Tarik Kapidžić i predsjednica Izvršnog odbora Ljekarske komore prim.dr Elvira Ljevaković.

Vaš preglednik je prestar, molimo unaprijedite vaš preglednik! Možete također instalirati Google Chrome klikom na ovaj text, koji je jedan od najboljih preglednika trenutno na tržištu i potpuno je besplatan.

×