Nazovite nas

080 020 307

Poslovnice Bankomati

U poslovnicama Intesa Sanpaolo Banke obilježen Svjetski dan štednje


Sarajevo, 31.10.2019.- Djeca predškolskog i školskog uzrasta posjetila su poslovnice Intesa Sanpaolo Banke širom BiH i na prigodan način obilježila Svjetski dan štednje.

Mali gosti u Sarajevu, Banjaluci, Živinicama, Ljubuškom, Zenici i Novom Travniku zaposlenicima su donijeli svoje likovne radove i ukrasili njihov radni prostor, a Banka ih je obradovala darovima i podsjetila ih kako je od najranijeg djetinjstva važno sticati naviku racionalnog trošenja.

Intesa Sanpaolo Banka je takođe svojim vjernim pratiocima na facebook stranici obezbijedila prigodne nagrade, promovišući tako značaj štednje u svakodnevnom životu.

Grupa Intesa Sanpaolo, u čijem je sastavu Intesa Sanpaolo Banka BiH, obilježila je različitim aktivnostima i edukativnim sadržajima sedmicu štednje  u svim državama gdje ima svoje banke-kćerke. Ova međunarodna inicijativa Intese Sanpaolo i Muzeja štednje u Torinu provodi se već nekoliko godina pod motom "Umjetnost štednje" i jedan je od značajnih projekata društvene odgovornosti.


Sarajevo, 31.10.2019.

Dobrinja, 31.10.2019.

Banja Luka, 31.10.2019.

Živinice, 31.10.2019.

Ljubuški, 31.10.2019.

 

Vaš preglednik je prestar, molimo unaprijedite vaš preglednik! Možete također instalirati Google Chrome klikom na ovaj text, koji je jedan od najboljih preglednika trenutno na tržištu i potpuno je besplatan.

×