Nazovite nas

080 020 307

Poslovnice Bankomati

GRUPA INTESA SANPAOLO DOBILA NAGRADU ZA NAJBOLJU ANALITIKU KLIJENATA I INOVACIJE


Pariz/Milano/Sarajevo, 22. oktobra 2013.- Grupa Intesa Sanpaolo dobila je nagradu od Evropske asocijacije za finansijski menadžment i marketing (EFMA) iz Pariza „Best customer analytics and big data innovation“, za inovativni projekat koji analizira frekvenciju i intezitet relacija između account menadžera i klijenata, te za proširenje projekta na cjelokupnoj mreži.

Tim povodom generalni direktor Grupe Intesa Sanpaolo Carlo Messina rekao je:

„Značajno je što je Intesa Sanpaolo odabrana među mnogim sposobnim i inovativnim kandidatima iz cijeloga svijeta. Ovo je pokazatelj da se možemo natjecati sa vodećim poslovnim bankama na svim razinama. Važno je da je nagrada prepoznala našu strategiju ulaganja u alat za odnose sa klijentima, koji su u središtu našeg poslovanja“.

Intesa Sanpaolo je bila jedina banka iz Italije koja je konkurisala za ovu prestižnu nagradu.
Internetska stranica www.efma.com/accenture donosi opis projekta Intesa Sanpaolo, kao i inovacije više od 150 financijskih institucija iz 54 različite zemlje.

Vaš preglednik je prestar, molimo unaprijedite vaš preglednik! Možete također instalirati Google Chrome klikom na ovaj text, koji je jedan od najboljih preglednika trenutno na tržištu i potpuno je besplatan.

×