Nazovite nas

080 020 307

Poslovnice Bankomati

USLUGA MOBILNO BANKARSTVO NOVO U PONUDI INTESA SANPAOLO BANKE BIH


Prateći savremene tehnološke trendove i potrebe klijenata Intesa Sanpaolo Banka je  ponudila bh. tržištu uslugu mobilnog bankarstva pod nazivomm-Intesa.

Mobilno bankarstvo m-Intesa je usluga Banke koja korisniku omogućava obavljanje finansijskih transakcija i pregled stanja na računima putem mobilnog uređaja (mobitela) sa bilo kojeg mjesta gdje se nalazi  i u vrijeme kada mu to odgovara.

Korisnik ove usluge ima uvid u sve proizvode koje koristi u Intesa Sanpaolo Banci (računi,štednja, krediti i kartice), te može vršiti plaćanje u BiH, obavljati usluge transfera novca i konverzije, kao i koristiti druge pogodnosti.

Za korištenje usluge mobilnog bankarstva potrebno je da korisnik ima otvoren tekući račun u Intesa Sanpaolo Banci i potpiše odgovarajući ugovor o korištenju m-Intesa usluge.

Sa odgovarajućeg marketa („Google Play“ ili „App Store“) korisnik usluge m-Intesa preuzima i instalira aplikaciju na svoj mobilni uređaj i pristupa usluzi m-Intesa.

Usluga mobilnog bankarstva m-Intesa može se koristiti na iPhone mobilnim uređajima i uređajima s Android operativnim sistemom.

Sve dodatne informacije o m-Intesa usluzi klijenti mogu dobiti na web stranici Intesa Sanpaolo Banke BiH, u njenim  poslovnicama ili pozivom na besplatni info telefon 080 020 307.

Vaš preglednik je prestar, molimo unaprijedite vaš preglednik! Možete također instalirati Google Chrome klikom na ovaj text, koji je jedan od najboljih preglednika trenutno na tržištu i potpuno je besplatan.

×