Nazovite nas

080 020 307

Poslovnice Bankomati

INTESA SANPAOLO GRUPA OBJAVILA IME POBJEDNIKA IZ BOSNE I HERCEGOVINE


Pobjednike međunarodnog natjecanja  očekuje izuzetno nagradno putovanje u Italiju

Milano/Sarajevo, 26. septembra 2012. godine – U međunarodnom natjecanju za postavljanje fotografija na web pod nazivom „Live Inspire“ koje je organizovala Intesa Sanpaolo stručni žiri odabrao je jedanaest pobjednika, među kojima je i Dino Hrustanović, učesnik iz BiH. Pobjedničke inspirativne fotografije objavljene su u posebnoj galeriji na službenoj web straniciwww.liveinspire.com. Ovu inicijativu stvaranja najdužeg virtualnog  banera na svijetu s fotografijama koje su postavljali učesnici iz različitih zemalja pokrenula je  Intesa Sanpaolo Grupa zajedno s svojim bankama članicama radi podrške u predstavljanju nove debitne kartice INSPIRE. Intesa Sanpaolo Banka koja posluje u BiH je među prvima ponudila na tržište debitnu karticu „Inspire“, koje ima brojne pogodnosti prilikom podizanja gotovine u inostranstvu i kupovine na rate u lokalnim prodavnicama.

Sudionici iz Bosne i Hercegovine podržali su inicijativu hiljadama fotografija koje su postavili na stranicu i tako sudjelovali u stvaranju brojnih kreacija. Među njima, žiri je odabrao Dina Hrustanovića kao najinspirativnijeg natjecatelja s foto isječkom naziva ‘Friendship’ (nagrađena fotografija je ilustracija ovog saopštenja).

-       Iznimno mi je drago da je žiri prepoznao baš moju fotografiju kao najinspirativniji trenutak sudionika natjecanja iz Bosne i Hercegovine jer je bilo još jako puno odličnih prijedloga foto isječaka. To mi je veliki poticaj i inspiracija da nastavim i dalje fotografirati svijet oko sebe. Naravno, put u Italiju upravo je idealna prilika za foto otkrivanje ljepota i tajni koje ima ta prekrasna država jer moj fotoaparat sigurno ide sa mnom - rekao je pobjednik Dino Hrustanović koji će u Italiju povesti suprugu.

Za svaku od zemalja koja je sudjelovala u natjecanju stručni žiri je odabrao jednu pobjedničku fotografiju među pet fotografija koje su dobile najviše glasova u toj državi. Jedanaest pobjednika uživat će zato uskoro u “Inspired Tour 2012”, ekskluzivnom šestodnevnom putovanju za dvoje po sjevernoj Italiji, gdje je sjedište Intesa Sanpaolo Grupe. Bit će to jedinstvena prilika da istraže jednu od najljepših zemalja na svijetu i dožive osjećaj tople dobrodošlice lokalnih stanovnika. Ujedno, pobjednici će kao ambasadori “Live Inspire” inicijative moći postavljati najzanimljivije fotografije iz Italije na zid Facebook fan stranice Live Inspire (www.facebook.com/live.inspire) i tako uključiti sve fanove stranice u svoj obilazak fantastičnih ljepota Italije. 

Natjecanje je započelo u maju i završilo 31. jula 2012. godine, a on-line korisnici sudjelovali su u nevjerojatnom izazovu: stvaranje najvećeg oglasnog banera, u skladu s porukom “Šta vas danas inspiriše? Idite preko svojih granica.“, koja promovira inspiraciju kao misao vodilju naših svakodnevnih života, bez ikakvih ograničenja. Nakon što je inspiracija strujala 90 dana u 11 zemalja (osim Bosne i Hercegovine, također u Hrvatskoj, Mađarskoj, Rumunjskoj, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Ukrajini i Egiptu) baner kojeg su napravili korisnici dosegao je 63,008 centimetara. Ukupno, gotovo 7.000 fotografija postavljene su na “Live Inspire” platformu.

Mobilna verzija Live Inspire platforme također je doprinijela inicijativi: s downloadom besplatne aplikacije “Live Inspire” za Apple i Android uređaje više od 1.800 korisnika sudjelovalo je u natjecanju sa svojim pametnim telefonima - zabilježili su foto trenutke svoje inspiracije i postavili ih odmah na “Live Inspire” baner.               

Facebook fan stranica “Live Inspire” također je zabilježila nevjerojatan uspjeh. Stranicu je razvila Intesa Sanpaolo Grupa kao međunarodnu društvenu platformu za sve inspirativne entuzijaste i u manje od 6 mjeseci stranica je privukla više od 106 hiljada fanova. Na taj način stvoreno je jedinstveno virtualno mjesto gdje ljudi iz različitih dijelova svijeta mogu razgovarati i dijeliti svoja najinspirativnija iskustva i prijedloge.

Ponosna i zadovoljna uspjehom natjecanja, Intesa Sanpaolo Grupa najavljuje da “Live Inspire” projekat nije završen: brojne inspirativne novosti uskoro će biti objavljene na www.liveinspire.com iwww.facebook.com/live.inspire.

Intesa Sanpaolo Banka Bosna i Hercegovina
Intesa Sanpaolo Banka d.d. BiH  posluje na cijeloj teritoriji BiH i ovlaštena je za obavljanje svih vrsta bankarskih poslova za pravna lica i stanovništvo. 
www. intesasanpaolobanka.ba

Intesa Sanpaolo Grupa
Sa više od 400 godina povijesti, Intesa Sanpaolo Grupa je jedna od vodećih međunarodnih bankarskih grupa i jedna od vodećih u Europi, pružajući usluge za skoro 20 milijuna klijenata.
Grupa je prisutna u središnjoj i istočnoj Europi, Bliskom istoku i sjevernoj Africi s više od 1600 poslovnica u svojim podružnicama u 12 država. Intesa Sanpaolo Grupa je pouzdan partner i ističe se jamstvom sigurnosti za svoje korisnike te za njih i njihove projekte pronalazi najbolja financijska rješenja.

„Live Inspire“ je inovativan projekt s ciljem da potiče inspiraciju i njezino dijelenje među ljudima: pridruživanjem projektu znači ići preko granica, razmjenu stavova i razmišljanja s različitim ljudima te puštanje inspiracije da „poludi“.

www.group.intesasanpaolo.com

 Press kontakti:

Suzana Ćerimagić   
Intesa Sanpaolo Banka d.d. BiH    
Obala Kulina bana 9 A; Sarajevo, BiH     
T: +387 (0) 33 497  545        
M:+387 (0) 61 308 601   
E: suzana.cerimagic@intesasanpaolobanka.ba     
Ružica Ilak Filipović
Maksima komunikacije
F. Račkoga 11, Zagreb
T: +385 (0)1 455 22 27
M: +385 (0) 91 1186 186 
E: press@maksima.hr

Vaš preglednik je prestar, molimo unaprijedite vaš preglednik! Možete također instalirati Google Chrome klikom na ovaj text, koji je jedan od najboljih preglednika trenutno na tržištu i potpuno je besplatan.

×