Nazovite nas

080 020 307

Poslovnice Bankomati

U ŽIVINICAMA OTVORENA POSLOVNICA INTESA SANPAOLO BANKE


U  Živinicama je   u prisustvu klijenata i predstavnika lokalne zajednice svečano otvorena nova poslovnica Intesa Sanpaolo Banke d.d. BiH. 
Poslovnica se nalazi u Ulici Alije Izetbegovića bb i obavljaće sve vrste bankarskih poslova za pravna lica i stanovništvo.

"Na području Tuzlanskog kantona Intesa Sanpaolo Banka uspješno posluje već dugi niz godina  i nova poslovnica u Živinicama je deveta poslovna jedinica koja se nalazi na teritoriji sjeveroistočne Bosne. Na ovaj način približili smo se klijentima i ovog grada, s  obzirom da je područje Općine Živinice jedno od najnaseljenijih i sa vrlo prosperitetnom privredom i brojnim privrednim subjektima", istakao je prilikom otvorenja direktor Filijale Tuzla Nedim Musić.

Gostima se obratio  i Amir Termiz, direktor Sektora poslova sa stanovništvom Intesa Sanpaolo Banke, ističući da  je Banka  peta po veličini u BiH i bilježi stalni rast u svim segemntima poslovanja.

"Stalnim širenjem poslovne mreže i njenom modernizacijom, podizanjem kvaliteta usluga kao i novim i konkurentnim bankarskim proizvodima nastojimo da pratimo potrebe klijenata u realizovanju njihovih planova", istakao je direktor Termiz.

Načelnik Općine Živinice Hasan Muratović pozdravio je prisutne i istakao značaj otvorenja nove poslovnice Intesa Sanpaolo Banke za dalji razvoj privrede ovog područja i njenog stanovništva.

Povodom svečanog otvorenja Centru za djecu sa višestrukim smetnjama "Vrati mi osmjeh" Živinice uručena je donacija za podršku u daljem radu.

U poslovnici Banke u Živinicama radiće 4 zaposlenika.

Intesa Sanpaolo Banka BiH je članica Grupe Intesa Sanpaolo i posluje na području cijele BiH.

Vaš preglednik je prestar, molimo unaprijedite vaš preglednik! Možete također instalirati Google Chrome klikom na ovaj text, koji je jedan od najboljih preglednika trenutno na tržištu i potpuno je besplatan.

×