Nazovite nas

080 020 307

Poslovnice Bankomati

INTESA SANPAOLO GRUPA POZIVA KREATIVCE U STVARANJE NAJVEĆEG OGLASNOG BANNERA NA SVIJETU


Šta vas danas inspiriše?

„Live Inspire“ natjecanje počelo na www.liveinspire.com

Autor najinspirativnije fotografije dobit će ekskluzivno šestodnevno putovanje po najljepšim mjestima sjeverne Italije

Sarajevo, 17. maja 2012.- Natjecanje „Live Inspire” započelo je na www.liveinspire.com, u organizacijeIntesa Sanpaolo Grupe i Intesa Sanpaolo Banke (http://www.intesasanpaolobanka.ba), kao članice grupe. Sudionici natjecanja trebaju na platformu staviti svoje najinspirativnije fotografije te će tako sudjelovati u stvaranju najvećeg oglasnog on-line bannera na svijetu i dobiti priliku da osvoje ekskluzivno šestodnevno putovanje po sjevernoj Italiji.

Intesa Sanpaolo Grupa na taj način slavi puštanje na tržište nove debitne kartice INSPIRE, koja omogućava besplatno podizanje gotovine u 12 država i preko devet hiljada bankomata u podružnicama Grupe. Debitna kartica Inspire pogodna je za svaku kupovinu, s pouzdanjem koje garantira jedna od vodećih međunarodnih bankarskih grupa: Intesa Sanpaolo.

U skladu s porukom „Šta Vas danas inspiriše? Idite preko svojih granica.“ natjecanje promovira inspiraciju kao otkucaj srca svakodnevnog života bez ikakvih granica. Prava inspirativna međunarodna inicijativa traje u devet država: osim Bosne i Hercegovine, i u Albaniji, Hrvatskoj, Mađarskoj, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Ukrajini i Egiptu, odnosno svim državama u kojima Intesa Sanpaolo Grupa posluje kroz svoje članice.

Da bi se pridružili „Live Inspire“ natjecanju, zainteresirani se prvo trebaju registrirati nawww.liveinspire.com te će na svom osobnom računu moći postaviti do deset inspirativnih fotografija svaki mjesec i povećavati priliku da osvoje nagradu. Natjecanje traje do 13.07.2012. pa zainteresirani sudionici imaju još tri mjeseca za podijeliti informacije o svojim foto-inspiracijama među prijateljima te tako skupljati glasove. Naime, to je jedini način kako imaju više šanse da postanu sretni dobitnik „Inspirativne ture 2012“ za Bosnu i Hercegovinu jer će stručan žiri, prema kriterijima „Live Inspire“ filozofije, odabrati pobjednika između pet foto-isječaka koji su skupili najviše glasova.

Autor pobjedničke fotografije osvojit će putovanje za dvije osobe u Italiju, dom Intesa Sanpaolo grupe: šest dana za istraživanje duha Italije, kušanje karakteristične hrane, istraživanje ljepota sjevernog kraja države koje ostavljaju bez daha i toplu dobrodošlica lokalnih stanovnika.

„Live Inspire“ platforma ima i svoju mobilnu verziju: sudionici mogu pomoći u stvaranju bannera skidanjem besplatne aplikacije „live Inspire“ za iPhone mobilne telefone, s Apple Storea. Zabavna i jednostavna za korištenje, aplikacija će uskoro biti dostupna i na Android tržištu.

Inspirativnost vlada i Facebookom jer se mogu dijeliti razmišljanja i iskustva s fanovima iz cijelog svijeta. Naime, na „Live Inspire“ Facebook stranici (www.facebook.com/live.inspire), koja trenutno ima više od 70.600 obožavatelja, svi ljubitelji inspiracije mogu razgovarati, podijeliti svoje najnadahnutije prijedloge i dati osobni doprinos prvoj međunarodnoj zajednici koja je ikada stvorena oko teme inspiracije, a promovira je Intesa Sanpaolo Grupa.

Prije „Live Inspire“ natjecanja, a kako bi ukazali na temu inspiracije, najutjecajniji bosansko-hercegovački blogeri Hana Kazazović, Milko Grmuša i Tarik Kapetanović podijelili su svoja razmišljanja i događaje koji ih inspirišu na www.liveinspire.com. Ujedno, pozvali su svoje čitatelje da ih podrže, glasaju za njih i nastavljaju razgovore o inspiraciji. Najnadahnutijom bosansko-hercegovačkom blogericom se potvrdila Hana Kazazović, koja je skupila 1694 glasova.

Press kontakti: 
Suzana Ćerimagić  
Intesa Sanpaolo Banka d.d. BiH
Obala Kulina bana 9 A; Sarajevo, BiH
T: +387 (0) 33 497  545 
M:          +387 (0) 61 308 601
E: suzana.cerimagic@intesasanpaolobanka.ba

Ružica Ilak Filipović 
Maksima komunikacije 
F. Račkoga 11, Zagreb 
T: +385 (0)1 455 22 27 
M: +385 (0) 91 1186 186

E: press@maksima.hr

 

Intesa Sanpaolo Grupa

Sa više od 400 godina povijesti, Intesa Sanpaolo Grupa je jedna od vodećih međunarodnih bankarskih grupa i jedna od vodećih u Europi, pružajući usluge za skoro 20 milijuna klijenata.

Grupa je prisutna u središnjoj i istočnoj Europi, Bliskom istoku i sjevernoj Africi s više od 1600 poslovnica u svojim podružnicama u 12 država. Intesa Sanpaolo Grupa je pouzdan partner i ističe se jamstvom sigurnosti za svoje korisnike te za njih i njihove projekte pronalazi najbolja financijska rješenja.

„Live Inspire“ je inovativan projekt s ciljem da podstiče inspiraciju i njezino širenje među ljudima: pridruživanjem projektu znači ići preko granica, razmjenjivati stavove i razmišljanja s različitim ljudima te prevazilaženje svih barijera..

www.group.intesasanpaolo.com 
www.intesasanpaolobanka.ba

Vaš preglednik je prestar, molimo unaprijedite vaš preglednik! Možete također instalirati Google Chrome klikom na ovaj text, koji je jedan od najboljih preglednika trenutno na tržištu i potpuno je besplatan.

×