Nazovite nas

080 020 307

Poslovnice Bankomati

PRVI PUT U SARAJEVU ARMANI JUNIOR BASKET KAMP OD 17.DO 19.APRILA


Uz podršku Intesa Sanpaolo Banke BiH u sali Olimpijskog centra ZETRA  treneri čuvenog italijanskog košarkaškog kluba Olimpia Armani će podijeliti svoje sportsko znanje sa dječacima i djevojčicama iz četiri bh.kluba

U Sarajevu će se od 17.do 19. aprila po prvi put održati ARMANI JUNIOR BASKET KAMP u čijem radu će učestvovati dječaci i djevojčice (uzrasta od 11 do 14 godina) iz četiri bh. košarkaška kluba. Treneri čuvenog talijanskog košarkaškog tima Olimpia Armani uz podršku Intesa Sanpaolo Banke BiH omogućiće najmlađim košarkašima iz KK KOŠ, KK Bosna, KK Željezničar i KK SPARS da steknu nove vještine u vladanju loptom i organizaciji igre.

ARMANI JUNIOR BASKET KAMP će se održati u sali Olimpisjkog centra ZETRA u terminima od 17 do 20,30 sati. Osim treninga sa djecom treneri bh. klubova će sa predstavnicima Olimpia Armani održati i tzv. sportsku kliniku na kojoj će razmijeniti svoja košarkaška iskustva i upoznati se sa novim metodama u radu.

Gosti ovog košarkaškog kampa biće i sportska ekipa NVO altruista "Svjetlo", koja okuplja djecu sa umanjenim sposobnostima.

Vaš preglednik je prestar, molimo unaprijedite vaš preglednik! Možete također instalirati Google Chrome klikom na ovaj text, koji je jedan od najboljih preglednika trenutno na tržištu i potpuno je besplatan.

×