Nazovite nas

080 020 307

Poslovnice Bankomati

Opšte informacije

Priuštite sebi više slobode i ugodnosti uz Visa Inspire debitnu karticu Intesa Sanpaolo Banke.


Otvaranjem tekućeg računa postajete korisnik Visa Inspire kartice koja Vam omogućava jednostavno i sigurno raspolaganje sredstvima sa Vašeg tekućeg računa – kad god i gdje god Vi to želite!


Ističemo sljedeće pogodnosti Visa Inspire kartice:

- Plaćanje roba i usluga kao i podizanje gotovine bez naknada na preko 10.000 bankomata Intesa Sanpaolo grupe u zemlji i inostranstvu;

- Redovno plus dodatno prekoračenje* po tekućem računu;

- Kupovinu do 12 rata bez kamata i naknada na odabranim prodajnim mjestima u Bosni i Hercegovini (popis trgovaca za kupovinu na rate možete pogledati ovdje);

- Podizanje gotovine uz otplatu do 12 rata na POS uređajima u svim poslovnicama Banke;

- Beskontaktno plaćanje - iznose do 30 KM možete plaćati još brže i jednostavnije, bez potrebe unosa PIN-a;

- Besplatnu kontrolu troškova putem mjesečnih izvoda na email.

*Vlasnicima tekućeg računa koji već koriste redovno prekoračenje, Banka može odobriti korištenje dodatnog prekoračenja u visini do maksimalno dvije trećine redovnog prekoračenja, koje se koristi za kupovinu na rate i podizanje gotovine na POS uređajima u svim poslovnicama Banke u BiH.


Kako dobiti VISA karticu?

Sve što trebate uraditi kako biste postali vlasnik Visa Inspire kartice jeste da otvorite tekući račun u Intesa Sanpaolo Banci. Kako biste ostvarili pravo na redovno i dodatno prekoračenje, preporučujemo Vam da svoja lična primanja usmjerite na tekući račun u Intesa Sanpaolo Banci. 


Informacije

• www.intesasanpaolobanka.ba
• Intesa Sanpaolo Banka BiH
• e-mail: stanovnistvo@intesasanpaolobanka.ba
• besplatan info telefon 080 020 307  

Vaš preglednik je prestar, molimo unaprijedite vaš preglednik! Možete također instalirati Google Chrome klikom na ovaj text, koji je jedan od najboljih preglednika trenutno na tržištu i potpuno je besplatan.

×