Nazovite nas

080 020 307

Poslovnice Bankomati

Proizvodi za obrtnike i mala preduzeća


BRZI KREDITI NA DOHVAT RUKE

Unaprijedite svoje poslovanje, proširite kapacitete ili otvorite nova tržišta uz kredite Intesa Sanpaolo Banke. Nudimo Vam kredite za obrtnike po najpovoljnijim uslovima u najkraćem mogućem roku. U ponudi se nalaze tri vrste proizvoda, a ovisno o Vašim potrebama moguće je kreirati upravo ono što Vama treba. 


 • DOZVOLJENO PREKORAČENJE PO TEKUĆEM RAČUNU – OVERDRAFT KREDIT
  Kredit je namijenjen za poboljšanje i održavanje Vaše tekuće likvidnosti na dnevnoj osnovi. Kredit se isplaćuje u vidu limit po tekućem računu, a sredstva možete povlačiti na dnevnoj osnovi i prilivima po računu po automatizmu zatvoriti. Maksimalan period na koji se odobrava kredit je do 12 mjeseci.

 • DUGOROČNI KREDIT ZA TRAJNA OBRTNA SREDSTVA
  Kredit je namijenjen za finansiranje trajnih obrtnih sredstava. Period na koji se odobrava kredit je do 24 mjeseca. Povrat se vrši u jednakim mjesečnim anuitetima.

 • AMERICAN EXPRESS GOLD BUSINESS CARD – KREDITNA KARTICA
  American Express Gold Business Card je charge kartica namijenjena pravnim licima klijentima Banke, bez obzira na vlasničku i organizacionu strukturu, vrstu pravnog lica, registrovanih kod nadležnih tijela u Bosni i Hercegovini. Nositelj American Express Gold Business Card-a je pravno lice koje za svoje uposlenike traži izdavanje dodatnih kartica koje glase na ime fizičkih lica.

m-Intesa

MOBILNO BANKARSTVO ZA POSLOVNE KLIJENTE

 • sigurno i jednostavno korištenje
 • dostupnost sredstava na računima 24 sata
 • povoljnije naknade platnih transakcija

m-Intesamobilno bankarstvo za poslovne klijente koje  omogućava uvid u stanje računa pravnog lica i obavljanje transakcija brzo i jednostavno, u svakom trenutku te s bilo kojeg mjesta s pristupom Internetu. 


Uz mobilno bankarstvo možete plaćati robe i usluge putem Vašeg smartphone uređaja, pratiti evidencije izvršenih transakcija po računu i vršiti mnogobrojne druge pogodnosti. Sve što je potrebno za korištenje usluge mobilnog bankarstva je da imate otvoren KM transakcijski račun u Intesa Sanpaolo Banci i ugovorenu uslugu m-Intesa za pravna lica. Dodatna pogodnost je pristup računima i fizičkog i pravnog lica putem jedne aplikacije.

Zahtjev za uslugu m-Intesa za pravna lica možete preuzeti ovdje.


Sa odgovarajućeg marketa ("Google Play", "App Store" ili "Windows Store") korisnik usluge m-Intesa preuzima i instalira aplikaciju na svoj mobilni uređaj i pristupa usluzi m-Intesa.

    


Ugovorite m-Intesa mobilno bankarstvo u bilo kojoj poslovnici, a spisak svih poslovnica Banke možete pogledati ovdje.


Detaljnije informacije možete pronaći u svim poslovnicama Banke ili pozivom na besplatni info telefon: 080 020 307.

Vaš preglednik je prestar, molimo unaprijedite vaš preglednik! Možete također instalirati Google Chrome klikom na ovaj text, koji je jedan od najboljih preglednika trenutno na tržištu i potpuno je besplatan.

×